Teremakusztika

Teremakusztika

A teremakusztika leegyszerűsítve a helyiségeken belüli hangelnyelés tudománya. - A CSEND NEM LUXUS 

 

A különböző helyiségek belső komfortja nagyrészt a helyiségen belüli hangok terjedésén és visszaverődésén múlik. A hangterjedést a különböző helyiségekben sokszor akusztikai szakértővel szükséges megterveztetni, de kisebb magán felhasználások esetén előfordul, hogy nem mindig van erre szükség. Pl. nappali/ konyha/ folyosó vagy lépcsőház/ háló visszhangcsillapításakor. 

A hidegburkolatok, valamint a sok üveg és kemény felület a helyiségeket kimondottan zajossá teszik. A keletkezett visszhangot utólagosan is kiválóan tudjuk csillapítani. Magánházak esetében, ha a közös térből pl. a háló helyiségekben is hallható a tv vagy beszéd. De irodák, közösségi terek, aulák, sport és uszoda helyiségek, szállodák, iskolák, óvódák, üzem épületek stb. helyiségei zajcsillapításában is sok tapasztalattal és kiváló hatékonysággal rendelkezünk. 

Általában több megoldást tudunk kínálni az adott hangelnyelési feladatra. Termékeink a legmagasabb egészségügyi paramétereknek megfelelő minősített termékek. Iskolák, óvodák, egészségügyi intézményekbe, sőt uszodák, nedves párás helyiségek, wellness is alkalmasak. BIM programmal tervezhetőek. 

 Kérdése van? Írjon nekünk szívesen segítünk!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.