Rezgéscsillapítás

Rezgéscsillapítás

A testhangokat az épületek szerkezetei továbbítják, rezgések formájában. Ezek csillapítására/ gátlására használjuk a rezgéscsillapító anyagokat. Felhasználásuk rendkívül sokrétű, ezáltal beépítési módjuk és sokféle. 

Cégünk által alkalmazott rezgéscsillapító anyagok nem tartalmaznak az emberi szervezet számára káros kőolajszármazékot, bitument.

Regzéscsillapításra számos helyzetben és mértékben lehet szükség, helyzettől függően többféle anyagszerkezettel és vastagságban alkalmazhatóak.

Cégünk által forgalmazott professzionális rezgéscsillapítók számos vastagságban és méretben készülhetnek. Számos felhasználási igényekhez gyrtónk által létrehozott egyedi anyagkombinációval illetve rögzítési lehetőségekkel, egyedi méretekkel segítjük a hatékonyabb és gyorsabb alkalmazásokat.

Javaslatot tudunk adni hogyan előzhető meg a födém általi járás, döbögés, a falak és födém között kialakuló rezgésátvitel probléma, a kazánok és hőszivattyúk, valamint a légtechnika által keltett mély hangok megakadályozása stb. 

De ugyanúgy ehhez a feladatkörhöz tartoznak a víz és szennyvízcsövek hangjai, valamint a HVAC légtechnikai csövek, ventillátorok és készülékek, a és egyéb gépek hangjai

Forduljon hozzánk bizalommal szívesen segítünk!

Nálunk a hangszigetelés és teremakusztika új szintre kerül! 

lent tovább olvashat a témáról...

 A javasolt termékek esetenként önmagukban is beépíthetőek pl. gipszkarton rétegek közé száraztechnológiai falak esetén. De számos helyzetben más típusú hangszigetelési anyagokkal együtt alkalmazzuk falak, födémek ill. víz és légtechnikai hangszigetelésének javítására.

Felső szintről hallatszó dübögés és kopogás, a vizscsövekben, strangból hallatszó vízzubogás, a gépek által keltett rezgések, nagyerejű mély hangok csillapításhoz mind elengedhetetlenek a membránok. A modern világunk rendkívül zajszennyezett, ezért szükségszerű a rezgéscsillapító anyagok alkalmazása. A kazánok és hőszivattyúk által kelett zavaró hangok csillapítása úgy a feladataink közé tartozik, mint a redőnyök hangszigetelése.

Rezgéscsillapítás födémben videó

A kombinált szigetelőanyagok esetén is sokszor alkalmazzák őket, kiegészítve egyéb más hasznos szigetelési tulajdonságú termékekkel. Mivel beépítésük után hosszútávon van szükség alkalmazásukra és sokszor nehézkes lenne cseréjük. Ezért kimondottan fontos, hogy az emberi egészségre káros bitumenszármazékokat ne tartalmazzanak!

Cégünk számára fontos, hogy egészségben és csendben éljünk! Ismerkedjen meg kínálatunkkal!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.