Padló

Padló

A padlók hangszigetelését hatékonyabb a hangprobléma keletkezési oldalán elvégezni. Ezért is kaphatóak mindenféle padlótípusokhoz, különböző burkolási technikákhoz kifejlesztett alátétek. A födémen keresztül érkező hangokat, rezgéseket a falak is átveszik és továbbítják. Ezeket már a padlóburkolatok alatt is lehetséges hangszigetelni. Aljazatok lépéshanggátlásához már az esztrich beton készítése előtt alkalmazható vékony lépéshanggátló szőnyeget alkalmazva sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

Van termékünk, ami a beszédhangok csillapítására tehető melegburkolatok alá, van ami hidegburkolatokhoz is alkalmas, létezik ami az aljzat és a sarkok, nyílászárók/rezgéscsillapítás/hanghíd stb. feladatokra kiválóak. Már az újépítésű épületek valamint új aljzat készítésekor is tervezhető a hangszigetelés készítése. 

M. Polistik Underpeziall HQ / Bicolor beton alá rezgéscsillapítás

 A padlófűtés esetén is lehet hangszigetelést alkalmazni. Hideg és melegburkolatokhoz, azon belül különböző eljárásokkal és körülményeknek számos termékünk van a palettánkon. 

Rezgéscsillapítás padlófűtés alá is lehetséges

 Tervezők részére BIM programmal segítjük a tervezést. Újrahasznosított termékek, melyeknek az idő múlásával sem változik tulajdonságuk!

Kérdése van szívesen segítünk!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.