Kombinált Szigetelések

Kombinált Szigetelések

Több eltérő tulajdonságú termékből készült, kiváló tulajdonságokat egyesítő termékek a kombinált szigetelések. A különféle egyenként is hangszigeteléshez használt termékeket, számos szituációban a gyártók összevont kombinált termékek formájában teszik könnyebben alkalmazhatóvá. Így bővítve a megoldható feladatokat. Pl. sokszor különleges körülményekből adódólag szélesebb körben v. speciálisan alkalmazhatóak.

Hangszigetelés és hangelnyelés egy termékben is készülhet. Ezen termékekkel kiszélesíthetik a felhaszálási lehetőségeket nemcsak hangszigeteléssel, hanem kondenzációs, hűtéstechnikai és energetikai stb. feladatokkal is. Egy lépésben elkészíthető két vagy akár több munkafázis. Ezért ezek a típusú termékek alkalmazásával idő és pénz takarítható meg. Főleg nagyobb projektek irodaházak, társasházak, toronyházak, gyárak, csarnokok és üzemek esetén rendkívül gazdaságos a kombinált szigetelőanyagok alkalmazása.

Az Ikerházak/ Sorházak közötti téglafalak, a könnyűszerkezetű falak hangszigetelései, fürdőszobai illetve géphangok elleni hangszigetelés, víz és szennyvízcsövek szigetelései, légtechnikai csövek hangszigetelései,kondenzációs és dielektrikus szigetelések stb. nem beszélve a speciális terek hangelnyelési és hangszigetelési feladairól, olaj, illetve karcálló igényekről, szennyvíz és vízcsövek szigetelés készítéséről stb. hatékony megoldást jelentenek. 

Nálunk a hangszigetelés és a teremakusztika új szintre kerül!

Kérdés esetén vegye fel irodánkkal a kapcsolatot!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.