Csend Papucs

Csend Papucs

A Csend Papucsok a széklábak által keltett hangokat tudják csillapítani. A székek használatakor sokszor észre sem vesszük, hogy mások számára zavaró zajokat keltünk. A széklábak alá helyezett védőanyagok a különböző padlótípusok sajátosságaihoz alkalmazkodva csillapítják a keletkező hangokat. 

Típusválasztás:

1- padlótípus választás

2- székláb átmérő szerinti választás

3- szín kiválasztása

Mindenféle beltéri padlóburkolathoz készülnek csendpapucsok:

  1. A Silent Socks Original nemezelt gyapjú külső zokniból áll, amelyet gumiból készült belső támasztórésszel kombinálnak. Ez a modell alkalmas sima padlókhoz, ahol nincsenek észlelhető illesztések vagy fúgák, például linóleum vagy vinil padló és sima, lakkozott parketta.
  2. A Silent Socks HD észlelhető illesztésekkel vagy fúgával rendelkező padlókhoz készül; kerámia burkolólapok és kőpadlók, texturált laminált padlók vagy régebbi lakkozott parketta. A Silent Socks HD szintetikus anyag keverékéből készül, kis gyapjúval, amely az ilyen típusú padlóburkolatok kemény kopásához igazodik.

Olajozott padlókhoz, vagy csúszásgátló kezelésekkel kezelt padlókhoz nem ajánljuk sem az eredeti Silent Socks Originalt, sem a Silent Socks HD zoknit, mivel ez a fajta felületkezelés jelentősen lerövidíti a termék élettartamát.

Ebédlők, előadótermek, iskolai menzák, várótermek elengedhetetlen kellékei ezek a kedves gömbök. Tartós felületükkel hosszútávon biztosítják a széklábak által keltett hangok elnyelését.

  • erős zajcsillapítás
  • minden típusú padlóra használható
  • strapabíró és tartós 
  • mosógépben mosható 40 °C
  • védi a padlót

 

Többféle vidám színben készülnek, sokféle lábtípushoz használhatóak. A pontos méretet a székláb átmérőjének megmérésével tudjuk kiválasztani. A csend papucs mosógépben jól mosható, kiváló tartóssággal rendelkezik belső kialakításának köszönhetően.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ismerkedjen meg az újdonsággal! A CSEND NEM LUXUS! Kérje ismertetőnket!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.