Teremakusztikai javítások

Teremakusztikai javítások

 Iskolák és óvodák esetében kiemelt fontosságú feladat az intézményekben lévő tanulók és nevelők zajterheltségére való figyelem. Mind a gyerekek, mind az őket nevelő felnőttek munkáját segíti a megfelelőképpen elkészült hangelnyelő anyagok alkalmazása. A kötelező előírásokra vonatkozólag az EU területén fokozott figyelmet fordítanak az sikolai és óvodai intézményekben lévőkre

Mind az oktatási, mind az egészségügyi intézményekben a legszigorúbb egészségügyi előírások szerint minősített anyagokból készült hangelnyelők alkalmazhatóak. Számos tapasztalattal rendelkezünk iskolai és óvodai megvalósításokkal fali illetve függesztett panelek alkalmazásával kiváló hatékonysággal bíró termékekkel.

Ezért kevesebb elem felrakásával lehet elérni a kívánt eredményt.

Hangelnyeléshez használt Mappy Fiber mellett a Silsonic  termékeink kiváló hőszigetelési tulajdonsággal is rendelkeznek, kőzegyapot helyett is alkalmazhatóak tetők illetve falak esetén.

Kevesebb vastagsággal lehet elérni a szükséges eredményt mint eddig ismert szigetelőanyagok esetén. A fa alapú hangszigeteléshez alkalmazott HALLTEX panelek, a hőszigetelés terén is kiválóan teljesítenek. 3:1 termék, könnyen gyorsan beépíthető. Kérésre személyes konzultációt, valamint helyszíni megtekintést is vállalunk. 

Termékeink jól megmunkálhatóak: vághatóak, festhetőek illetve nyomtathatóak. Számos típusú beépítési módot kínálunk. 

Kérje ismertetőnket! 

Óvoda zajcsillapítása
Óvoda zajcsillapítása
Iskolai hangok csillapítása
Iskolai hangok csillapítása
Közösségi terület hangenyelő mennyezete
Közösségi terület hangenyelő mennyezete
Ének zene oktatás akusztikával
Ének zene oktatás akusztikával
Zajos ebédlő megszüntetése
Zajos ebédlő megszüntetése
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.