Redőnytok hangszigetelés

A redőnytok különösen a régi házak esetén, gyenge pont a kívülről átszűrődő hangok számára.  Termékeink a mély hangokra is megoldást nyújtanak. A redőny zörgő, morajló hangja a beszédhangtól eltérő frekvenciájú, melynek csillapítása speciális anyaghasználatot és munkálatot igényel.

Ezek a termékek, jellemzőleg egyúttal az épület hőszigetelési tuljdonságát is javítják, szigetelik a redőnydobozzal kikönyített falrészt. A redőnydobozok belső felületére kerülő szigetelőanyagok egy lépésben megoldják a hő és hangszigetelési problémát. Nem igényelnek további kiegészítést. Ha az adott fal hangszigetelési problémával rendelkezik, már csak a többi felület megoldását kell elvégezni. 

Beépítésük könnyű, folyamatosan készleten tartjuk!

 

A redőnytokok hangszigetelése az érkező alacsony frekvenciájú hangok bejutását gátolja a lakásba. Ezek felhelyezése a redőnytok belső felületére kerülhet, vágásuk sniccerrel, a rögzítésük vagy öntapadósan, v. szilikonnal és némi mechanikus ( csavaros) rögzítéssel javasolt.

A homlokzati falat tovább lehet szigetelni:

  • hőszigetelés: Halltex falburkolattal, melyek kiváló hőszigetelő tulajdonságúak akár önmagában akár alátétpanellel együtt
  • hangszigetelés: homlokzat felől érkező külső zajok ellen: előtétfal készítése min. 6 cm vastagsággal, vagy megerősített HALLTEX rétegrend kész felülettel készülhet

 

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.