Panellakás hangszigetelés

Panellakás hangszigetelés

Sokan panaszkodnak a tipikus panelházak hangszigetelésére, mivel a szerkezet építési metódusa és a használt anyagok közismerten gyengék.
Számos olyan esettel találkozunk amikor a szomszéd lakásból átszűrődő hangok zavarják az ottélők nyugalmát. A panelházak építési sajátosságai miatt a zaj sokszor nemcsak a hang közvetlen környezetében, de jópár méterrel távolabb is észlelhető. 
A panel lakások falain áthallatszó hangokat is hatékonyabb a keletkezés oldalán kezelni - itt olcsóbban, kevesebb anyaghasználattal - meg tudjuk oldani a problémát. Természetesen a másik oldalt is lehet utólagos megoldást találni.
 
- Normál beszédhangok/ léghangok utólagos csillapítása viszonylag egyszerűen és költséghatékonyan megoldható a HALLTEX panelekkel. Tapasztalataink alapján a falak esetében szomszédos lakások/szobák közötti áthallást hatékonyan tudjuk csillapítani.
 
- Erősebb hangerő, v. beszéd hangon túl kutyugatás, dübögés, zörgés stb. hangok áthallása miatt komolyabb kiegészítésre van szüksége a panelházak falainak. Ezekhez inkább speciális hangszigetelési technológiák alkalmazása szükséges. 
- De jó hatékonysággal kezeltük velük a padlószint felőli áthallási problémákat is.
- A mennyezet felől érkező áthallások esetén is a körülmények/ hangerő/ valamint az érkező hang típusa alapján többféle megoldást tudunk kínálni. Figyelembe vesszük a körülményeket is, sőt sokszor akusztikai mérésre is szükség van az ajánlat kidolgozásához. Forduljon hozzánk bizalommal!
 
- Számos lakásnál a redőnytokot hő és hangszigetelését is szigetelni kell, ehhez is speciális anyagokat kínálunk több változatban. 
- Ha az ajtók nem szigeteltek eléggé előfordul, hogy utólagosan van értelme kiegészíteni, de van olyan szituáció amikor ezt nem javasoljuk. 
 
Termékeink illetve segédanyagaink nem tartalmaznak az emberi szervezetre káros anyagokat. Nincs szükség hozzájuk védőöltözetre vagy maszkra!

Az erősebb hangszigetelési problémákat sokszor több réteg együttes kombinációjával oldjuk meg. Igyekszünk mindig lehetőleg a legkevesebb helyet igénybe venni a hangszigeteléshez.

 Fürdőszobák, vízcsövek/ strang hangszigeteléséhez szintén számos megoldásunk van. 
Az ajánlatokat e-mailben továbbítjuk. Igény esetén helyszíni szállítással / rakodással illetve kivitelezéssel. Amennyiben ajánlatunkat elfogadják, írásban kérjük visszajelezni részünkre. Ezután díjbekérő alapján tudnak utalni, majd az összeg beérkezése után küldjük a számlát és végül az árut. 
 
 
 
 
Cégünk nemzetközileg már bevált/ bevizsgált hangszigetelési anyagokat alkalmaz hazánban évek óta, kiváló hatékonysággal. Számos probléma sikeres megoldása áll mögöttünk, tapasztalataink biztonságot nyújtanak a megfelelő eredményekhez. Tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, végigkísérve a probléma felmerülésétől a megvalósítás utáni értékelésig. 

Szívesen segítünk, forduljon hozzánk bizalommal!

Akár testhangok/ csövek és fürdőszobai hangok szigetelési problémáira is van megoldásunk!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.