Padló hangszigetelése

Sok problémát tudnak okozni az emeletes, v. társasházak esetén a padlóburkolatok nem megfelelő szigetelése miatt a felületen keletkező hangok által kelltett főként kopogó, v. dübögő hangok áthallása.

Mint minden hangszigetelést a keletkezés oldalán érdemes kezelni. A padlók hangszigetelését is hatékonyabb a hang probléma keletkezési oldalán elvégezni. Ezért is kaphatóak mindenféle padlótípushoz, különböző burkolási technikákhoz kifejlesztett alátétek. A födémen keresztül érkező hangokat, rezgéseket a falak is átveszik és továbbítják. Ezeket már a padlóburkolatok alatt is lehetséges hangszigetelni. Van termékünk ami a beszédhangok csillapítására alkalmazható, melegburkolatok alá létezik szigetelőanyag  aljzat és a sarkok, nyílászárók/ hanghíd stb. problémáinak megoldására. 


 

Az újépítésű épületek ,valamint új aljzat készítésekor tervezhető a hangszigetelés készítése. A beton rétegek közötti rezgéscsillapítók - akár padlófűtés és hidegburkolat alatt is- meg tudják gátolni a kopogás, vagy döbögés rezgéseinek továbbítását mint az M. Polistik Underspezial HQ

A CSEND NEM LUXUS!

A padlófűtés esetén is lehet hangszigetelést alkalmazni. Hideg és melegburkolatok esetén, azon belül különböző eljárásoknak és körülményeknek megfelelően számos termékünk van a palettánkon: bővebben: Rezgéscsillapítás oldalon olvashat.

Tervezők részére BIM programmal segítjük a tervezést. Újrahasznosítot termékek, melyeknek az idő múlásával sem változik tulajdonságuk!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.