Mennyezet hangszigetelés

A mennyezetek hangszigetelése jellemzően összefügg a födém hangszigetelésével. De vannak helyzetek amikor mégsem így van

A hang érzékenység szubjektív, illetve akusztikai mérés hiányában nem lehet biztos megoldást javasolni a problémára. A hangok mennyezeten keresztül érkező zavaró áthallása az épület szerkezete által van közvetítve. A mennyezeten keresztül érkező hangokat általában a födém felső részéről hatékonyabb és olcsóbb csillapítani (már ha lehetséges). Persze ez nem mindig van így, nem lehet általánosítani.

Amennyiben nincs lehetőség a keletkezés oldalán a hangok szigetelésére, szükség lehet a mennyezet hangszigetelésére. A hang típusához, az épület adottságaihoz - esetleges akusztikai mérés eredményeihez- alakítjuk javaslatunkat a megoldás kidolgozásakor.  

Ajánlatunkat a kapott mérési eredmények, a körülmények - helyi adottságok-, a személyes igények figyelembevételével alakítjuk ki, igyekezve a lehető legkevesebb vastagsággal minél kevésbé elvenni a rendelkezésre álló felületből. Illetve a leginkább költséghatékony ajánlatot igyekszünk készíteni. Amennyiben lehetséges akár több ajánlatot is készítünk, az ügyfél számára.

Előfordulhat, hogy a mennyezet szigetelése mellett egyes csomópontokhoz is hozzá kell nyúlni, de lehetséges, hogy akár további falat is hangszigetelnünk szükséges. A testhangok - lift, kazán, géphangok, víz- fűtéscső hangok szintén a keletkezésétől távol is hallhatóak, akár több lakás távolságban is. Ezen hangokat szintén lokálisan érdemes szigetelni, felderítésükhöz hasznos az akusztikai mérés. Kőzetgyapotok helyett újrahasznosított PET palackokból készített hő és hangszigetelő szigetelanyagokat alkalmazunk. Ismerje meg a nedvességre nem érzékeny szigetelőket!

Az ajánlatokat e-mailben továbbítjuk. Igény esetén helyszíni szállítással / rakodással illetve kivitelezéssel. Amennyiben ajánlatunkat elfogadják, írásban kérjük visszajelezni részünkre. Ezután díjbekérő alapján tudnak utalni, majd az összeg beérkezése után küldjük a számlát és végül az árut. 

Álmennyzet készítés 

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.