Megoldások

Megoldások

Különböző akusztikai feladatokra kínálunk professzionális termékeket a falak hangszigetelése és mennyezet/ födém hangszigetelésén túl padló, csövek és strangok, valamint különféle gépek, kazán, hőszivattyú hangjait csillapítjuk beltéren és kültéren is alkalmazhatóak. Kínálatunkban szereplő anyagok és eljárások mind lakossági problémákra, mind B2B feladatokra alkalmasak. 

Nálunk a hangszigetelés és a teremakusztika új szintre kerül!

Az ideális akusztikai környezet elkészítéséhez  elengedhetetlenné válik a megfelelő tervezési fázis megvalósítása, amelynek figyelembe kell vennie a lehetséges zajforrásokat, és megfelelő megoldásokat kell kidolgozni azok korlátozására, ellensúlyozva az akusztikai energia terjedését. A beavatkozások csak akkor hatékonyak, ha  a felhasznált szigetelőanyagok kiváló minőségűek és a kivitelezést kellő gondossággal végzik. Ez a fajta munka, ha egy későbbi szakaszban kerül alkalmazásra, nehézkesebbé és gyakran kevésbé mélyrehatóvá válik. https://www.eea.europa.eu/hu/articles/a-zajszennyezes-jelentos-problema-mind

  • Hangszigeteléshez használt termékeink, jellemzőleg egyéb kiváló tulajdonsággal is rendelkeznek, sokszor több termék együttes hatásából és a minőségi kivitelezés összesítésével lesz a megfelelő hangszigetelési eredmény
  • hőszigelés is terén számos termék kiválóan teljesítenek, kőzetgyapotok helyett mind tetők, tetőterek, hagyományos tégla falak, giszkarton falak és mennyezetek esetén alkalmazhatóak.

 

Cégünk hitvallása szerint fontos, hogy kizárólag egészséges, az emberi szervezetne káros anyagokat nem tartalmazó termékeket alkalmazzunk feladatainkhoz. Termékeink vagy természetes fa/ tőzeg alapú, vagy újrahasznosított PET termékeke, melyek 100 %-ban újrahasznosíthatóak is, vagy egészségre nem káros szigetelőanyagok.

Konto hangelnyelő közösségi helyiségben
Konto hangelnyelő közösségi helyiségben
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.