Lakossági Szolgáltatások

Lakossági Szolgáltatások

Lakossági Szolgáltatások

A lakosság részére is különböző hangszigetelési problémák merülhetnek fel, kezdve az általános beszédhang áthallási problémáktól. A fürdőszobai, vagy vízcső, strang hangszigetelési feladatokon keresztül a kazán, hőszivattyú, klíma valamint egyéb kopogó hangokig.

Minden épület más, minden szituáció különböző, ezért a leginkább hatékony akkor lehet az utólagos hangszigetelés, ha független akusztikai szakértővel mérést készíttetünk, ami fel tudja tárni az ingatlan adottságait. Ez alapján kialakítjuk javaslatunkat a probléma megoldására. Ritkán, de előfordulnak helyzetek, ahol nem várhatunk tökéletes eredményt, erről őszintén előre értesítjük ügyfeleinket.

Lakossági Szolgáltatások

A mondern világban elengedhetetlen, hogy ne vegyenek körbe minket különböző hűtő, vagy fűtő készülékek. Ezek hangjai, melyek szintén testhangok, mély frekvenciái nemcsak nappal, de éjszakai is meg tudják zavarni nyugalmunkat. Ebben a helyzetben számos egyéb iparág együttes eredménye által keletkezhet a zavaró vagy kevésbé zavaró hanghatás. Számos termékünk, tapasztalatunk van ebben a témában is, szívesen segítünk. 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kivitelezés hazánkban és külföldön
Kivitelezés hazánkban és külföldön
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.