Lakás válaszfalak

Az élet számos helyzetében lehet szükség az épületek falainak utólagos hangszigetelésre. A különböző típusú válaszfalak utólagos hangszigetelésére sokféle anyag és megoldás létezik. Mindeféle típusú falalkhoz készítünk hangszigetelést:

 
Az alkalmazott rétegrendet a körülmények, a zavaró hang fajtája, a rendelkezésre álló hely, illetve az erre szánt költségvetés határozza meg.
Az épületek falait ha van rendelkezésre álló hely és költségkeret; lehet utólagosan hangszigetelni. Létezik olyan sziutáció amikor az amúgy jó hangszigetelési tulajdonsággal rendelkező fal kevésnek bizonyul pl. kutyaugatás, egyes típusú zene tevékenységek, stb. amikor a szigetelés utólagos kiegészítésre szorul. Az ilyen sziutációk megodásaiban is tudunk általában segíteni.
 
Amennyiben hangszigetelési problémája van kérjük adja meg részünkre az alábbiakat:
- az ingatlan helye: cím irányatószám, utca, házszám, emelet.
- a probléma típusa. minél részletesebben milyen típusú hang, milyen funkciójú helyiségben, honnan érkezik a zavaró hang
- az érkező hang erőssége
- a falon lévő egyéb tárgya: fűtés, vagy egyéb cső, klima, konnektor, kémény stb.
- ablak, ajtó az adott falon - azon mérete)
- fotó/ az Ön elérhetősége
 
A kapott információk alapján tudunk ajánlatot készínteni, kérjük minél pontosabban tessék megadni őket. Ajánlatunkat 1-2 munkanap alatt továbbítjuk, igény/ lehetőség esetén akár több változatban. 
A szigetelések felületére lehetőség van már kész tapétázott HALLEX paneleket beépíteni, ekkor nincs szükség további csiszolásra és festésre.

Sokféle típusú épület létezik, amit mindig figyelembe kell venni az áthallási probléma megoldásának kidolgozásakor, pl. a panel lakások egészen más szerkezeti sajátosságokkal rendelkeznek mint a hagyományos bérházak lakás válaszfalai. Másként működnek a különböző hangszigetelési eljárások eltérő épületek esetén, a falak és födém kapcsolata szintén befolyásolja a helyiség hanggátlási tulajdonságát.
 
Az ikerházak/ sorházak hangszigetelése különösen nehéz feladat továbbá a könnyűszerkezetes házak szintén az általános falaktól elég eltérőek lehetnek. Cégünk speciális hangszigetelési anyagokat és eljárásokat alkalmaz sokszor együttműködve akusztikai szakértővel, de előfordul, hogy egyéb szakmák együttes munkája szükséges a komplexebb feladatokhoz. Hangszigetelési feladatok széles körét oldottuk meg. Minden probléma egyedi, mindenki eltérő módon lehet érzékeny hangokra. Átépítések, vagy átalakítások során is nagykörültekintéssel kell eljárni kire bízzuk a munkálatokat. Igyenes tanácsadásunkkal segítjük az érdeklődők részére a legjobb megoldás kialakítását.
 

Forduljon hozzánk bizalommal - A CSEND NEM LUXUS

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.