Kazánház/Hőszivattyú/Lift hangszigetelés

Kazánház/Hőszivattyú/Lift hangszigetelés

A kazán és hőszivattyú, lift hangok csillapítása összetett feladat

A kazánházak és hőszivattyúk már a modern épületek elengedhetelen kellékei. Azonban a működésük által keletkező mély, alacsony frekvenciás hangok sok bosszúságot tudnak okozni a körülöttük élőknek. Az általuk keltett ún. testhangok rezgései jellemzőleg az épület szerkezetein keresztül akár a keletkezésétől jóval messzebb észlelhetőek. Számos speciális anyaggal és eljárással rendelkezünk ezen típusú feladatok megoldására mind beltéren mind kültéren való felhasználás esetén.

 
A kazán és hőszivattyú, lift hangok csillapítása összetett feladat
Kazánház hőszivattyú hangelnyelés
Kazánház hőszivattyú hangelnyelés

Az ilyen jellegű hangok áthallásának csillapítása összetett feladat, szokszor csak akusztikai mérés/szakvélemény után lehet esetleg megoldást találni. Vegye fel irodánkkkal a kapcsolatot ha szakértőre van szüksége.

Előfordul időnként, hogy a készülékek beépitésekor nem elegendő csak az adott rögzitési pontokon, felületeken alkalmazni a padló vagy fali rögzítéshez szériában kapott gumibakokat. Érzékenyebb személyek v. szituációk esetén kiegészítésre szorulnak utólag ezek a hangcsillapitó termékek. Ilyenkor van szükség hangszigetelő v. hangelnyelő anyagok alkalmazására. Ezeket egyrészt a speciális fal hangszigeteléshez másrészt padló hangszigetelésekhez alkalmazzuk. Ezen témájú feladatokat sosem standard, mindig egyedi feladatként kezeljük.

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.