Irodák/ rendelők/ intézmények hangszigetelése

Irodák/ rendelők/ intézmények hangszigetelése

Irodák/ irodaházak, orvosi rendelők és intézmények hangszigetelési feladatainál legyen az válaszfal vagy mennyezet , sokszor eltérnek a körülmények a hagyományos épületekben lévő irodáktól. Pl. az álmennyezetet/ álpadlót eltérő módon kell hangszigetelés szempontjából figyelembe venni.

Továbbá fokozott figyelmet kell fordítani a rendszerint gyenge hanggátlással rendelkező ajtókra is. Ajtó szigetelés - (zajstop.hu)

A különböző irodai helyiségeket különböző módon használják, eltérő funkciókkal, de hangszigetelés szempontjából általában hasonló készültségi fokkal rendelkeznek. Az eltérő igénybevétel ugyanakkor bizonyos esetekben fokozottabb hangszigetelési igényeket igényel. Az utólagos javításoknak a meglévő adottságok hiányosságait kell megszüntetnie.

Utólagos előtétfal hangszigetelésnek
Útólagos hangszigetelt előtétfal készítés

 

 

Cégünk széles tapasztalattal rendelkezik irodák, tárgyalók, rendelők, kezelőhelyiségek, folyosók, telefonszobák és egyéb helyiségek utólagos hangszigetelési és zajcsillapítási feladatai terén. 

  • Az irodák, közintézmények esetén a hangok zavaróak lehetnek egyrészt ha a másik helyiségből átszűrődik: ekkor hanggátlásra van szükség. A meglévő falat, v. mennyezetet szükséges kiegészíteni, hogy megfelelő legyen. Egyrészt a HALLTEX gyár termékei kiváló természetes alapot adnak a hangszigetelő panelekkel ezen feladatok megoldásához közös irodák, rendelők és folyosók esetén. Ha szükséges a régi falak/ mennyezetek hangszigetelési problémáit ki tudjuk egészíteni, jelentős hanggátlási értékekkel rendelkező anyagokkal. 
  • Erősebb hangok, esetleg egyéb, nem beszédhangok esetén speciális hangszigetelő anyagok és eljárásoknak köszönhetően készítünk hatékony megoldásokat A MAPPY gyár termékeivel .
  • Kazettás álmennyezetek feletti hangszigetelésre is hatékony megoldásaink vannak MAPPY panelekkel

 

A helyiségeken belüli zavaró hangokra is ajánlatos figyelni, ezekhez a KONTO és a MAPPY gyárak hangelnyleő tulajdonságú paneljeit alkalmazzuk.

 

KONTO dekorációs zajcsillapító fal MAPPY textil felületű hangelnyelő panelek

Az egészségügyi intézményekben szükséges különleges egészségügyi minősítés a MAPPY termékeknél teljesül. így ezen rendkívül magas egészségügyi előírások esetén is alkalmazhatóak. Akár helyiségeken belül, de akár a folyosók és egyéb helyiségeken belüli és között is szigetelünk.

Számos mérettel és beépítési lehetőségekkel tudjuk segíteni a minél hatékonyabb műszaki és esztétikai megoldásokat. Valamint vállaljuk a rendelt áru kiszállítását és kivitelezését is.

Szívesen segítünk! A CSEND NEM LUXUS!

 

 

Rossz hangszigetelésű fal
Rossz hangszigetelésű fal
Hangszigetelés kiegészítés Gipszkarton falhoz
Hangszigetelés kiegészítés Gipszkarton falhoz
Áthallás megszüntetése falon
Áthallás megszüntetése falon
Irodai hangelnyelő panelek irodában
Irodai hangelnyelő panelek irodában
Villa 01 teltil tapétás falburkolat
Villa 01 teltil tapétás falburkolat
Jakala Textil tapétás Halltex burkolat
Jakala Textil tapétás Halltex burkolat
Mappy irodai hangelnyelő panelek
Mappy irodai hangelnyelő panelek
Légtechnikai csatorna zajmentesítése
Légtechnikai csatorna zajmentesítése
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.