Vizes/Fürdőszobai hangok szigetelése

Vizes/Fürdőszobai hangok szigetelése

A fürdőszobai helyiségekben keletkező hangok testhangok. Ezek a hangok nem a helyiségen belül okoznak gondot, hanem a szomszédos helyiségekben. A csöveken illetve csapokban zubogó víz hangja, vagy a szennyvízcsövek rosszul hangszigetelt részei, illetve a zuhanyrózsa koppanása rendívül zavaró lehet a pihenni vágyó számára. 

 Beépítési video

Egyes feladatok csak feltárás után oldhatóak meg: pl. strang hangszigetelés, míg más problémák áthallását könnyebben tudjuk csillapítani. A vizes hangok mellé sokszor társulnak géphangok is melyek egymást felerősítik. A hidegburkolatok méginkább fokozzák a zavaró hanghatást. A fürdőszobai hangok csillapítására speciális nedvességtűrő, időtálló hangszigetelő és hangelnyelő anyagokat alkalmazunk. Széles felhasználási területen alkalmazhatóak, általában nedvességre nem érzékenyek termékeink, melyek az idő múlásával sem veszítenek kiváló tulajdonságaikból!

Az általános lakás hangokkal szemben a fürdőszobai hangok a mélyebb frekvenciák miatt inkább a géphangokhoz hasonlító testhangnak minősülnek. Ezen hangtípusok szigetelése eltérő anyaghasználatot igényel, összehasonlitva azonban a lakás falakkal a beszédhang áthallása jelent problémát. Igyekszünk mindig a lehető legkevesebb vastagsággal rendező rétegrendet készíteni. A testhangok szigetelésekor sokszor több ponton érdemes szigetelő réteget képezni. Vannak esetek amikor a kazán, szivattyú stb. hangok a vizes hangokkal együtt okoznak kihívást, de ezekre is készültnek számos típusú szigetelések. 

A CSEND NEM LUXUS!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.