Cégünk

Kedves Érdeklődő köszöntjük ZAJSTOP.HU honlapunkon

 

Magánlakások, családi házak valamint irodák, iskolák/ óvódák, sportcsarnokok, közpületek és gyárak/ üzemek stb részére készítünk hangszigeteléseket és zajcsillapítási hangelnyelési feladatokra megoldásokat beltérre és kültérre.Igény esetén kiszállítással és kivitelezéssel belföldön és külföldön. Igény esetén személyes szaktanácsadással álluk kedves ügyfeleink részére.

Cégünk története a Halltex® burkolatok forgalmazásával kezdődött 2007-ben. Mivel a kezdetektől fogva nagyon sok léghang problémával küszködő ügyfélnek segítettünk. A termékpalettánkat kibővítettük 2014-ben még az újdonságnak számító, felszíni tőzegből készült KONTO® akusztikus burkolatokkal. Melyek azóta is töretlen sikernek örvendenek, széles körben alkalmazzuk hangelnyelési feladatok széles körében irodák és középületek esetén, de akár magánlakások és gyárak, üzemek részére is.

Fő célunk természetes és újrahasznosított anyagok forgalmazása és alkalmazása a minél hatékonyabb hangszigetelések és hangcsillapítások készítése a különféle akusztikai feladatokban, illetve saját projektjeinkben.

2021-ben bővült a választékunk az MAPPY ITALIA gyár termékeivel főleg újrahasznosított PET palackokból készült hanggátló, hangelnyelő és hőszigetelő anyagokkal. Számos termék 100 %-ban újrahasznosított illetve újrahasznosítható. Ezekkel az anyagokkal könnyű dolgozni, nem káros az egészségre, igy maszk és védőfelszerelés nélkül lehet alkalmazni őket. Számos olyan hangszigetelési feladatokra alkalmasak a termékek, melyek eddig még nem voltak jelen a hazai hangszigetelési anyagok piacán. Pl. víz és szennyvíz csövek utólagos hangszigetelés kérszítése, légtechnikai csövek belső és külső hangszigetelése, különlegesen tiszta/ antiallergén hangelnyelő- zajcsillapító anyagok, speciális tulajdonságú szigetelőanyagok kombinált változatokban hangszigigeteléssel, épületek rezgéscsillapításához különböző termékek, redőny, hőszivattyú, klima és egyéb készülékek külső és belső zajvédelme. 

Célunk a minél hatékonyabb megolások készítése, a komfortos lakó és munkakörnyezet kialakítása.

A CSEND NEM LUXUS!

Kérje tanácsadásunkat, szívesen segítünk!

 

Hangszigetelt fal készítés
Hangszigetelt fal készítés

Hanggátlás és akusztikai javítások területén is több éves tapasztalattal rendelkezik csapatunk. Számos együttműködési szakterületen több éves, megbízható partnereink vannak.

 Pozitívan állunk a munkához, megoldásokra törekszünk

A hangszigetlés kihívásos és komplex feladat. Nyíltan megmondjuk ügyfeleinknek azt is, mikor esetleg nem fogunk tudni segíteni. Igyekszünk a legjobb megoldást nyújtani, a legkevesebb viszontagsággal, egészségre nem káros anyagokat használva, a leggazdaságosabban igyekszünk elkészíteni a megoldást! Keressen minket

Megbízóink között köszönthetünk rengeteg magán felhasználó mellett, nagy nemzetközi vállalatokat (pl. autóipar, elektronikai és gyógyszeripar), közintézeteket (óvodák, iskolák, egyéb hivatalokat) . 

A CSEND NEM LUXUS!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.