Zajcsillapítás nyílt térben

Baffle hangelnyelő rendszer készítése egyedi kivitelezésben PET palackból, csarnokon belüli zajcsillapítási feladatra

Magyarországi autóipari cég gyártócsarnokának egy részében az általunk tervezett és kivitelezett akusztikai zajcsillapító rendszer (baffle) épült fel. A kivitelezés előtti méréseket akusztikai mérnök készítette. 

A helységben a dolgozók műszaki vizsgalatokat végeznek, a vizsgáló egység nincsen falakkal választva/ szigetelve a körülötte lévő hangos gyártócsarnoktól. Időnként a munkavédelmi zajhatárok túllépése is előfordult.

Az akusztikai M. Fiber Flat white újrahasznosított PET palackokbólk készült (hangcsillapító) panelek függesztőrendszere több mint 6 méter magasan található „I” gerendákra lettek rögzítve. A panelek szerelés és karbantartás végett síneken csúsztathatóak, valamint egyenként leakaszthatók. A rendszer bármikor könnyen áttelepíthető. Az akusztikai és statikai tervek és engedélyek, valamint a különleges körülményekhez kiválasztott szállóanyagmentes zajcsillapító 100 %-ban PET packok újrahasznosításával készített, 100 %-ban újrahasznosítható panelek alkalmazása garancia volt az eredményes megoldásra. 

A munka jól sikerült és már a következő feladatra is megkaptunk az ajánlatkérést az ügyféltől.

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.