Víz és szennyvíz csövek szigetelése

Víz és szennyvíz csövek szigetelése egyedi igényekkel, egyedi anyaghasználattal és egyedi módon történik. A vizes vagy un. testhangok szigetelése speciális anyaghasználatot kíván.

A vizes, vagy testhangok szigetelése különleges feladat a hangszigetelésben. A lakóterekben egyre fokozottabban merül fel az igény arra, hogy a fürdőszobai, konyhai víz és szennyvíz csövek hangjait ne lehessen hallani. Ezért a különböző cső gyártók, már próbálkoznak azzal, hogy a csövek illesztésénél ne csak tömítő, de hangszigetelő tulajdonsággal is ellássák a csöveket, valamint a rögzítő bilincseket. a cégünk által alkalmazott számos hangszigetelő anyag egyéb hasznos tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Mousstik Pell
M. Elastoflex

 

- Pl. M. Elastoflex csövek nedvesség, páralecsalódás ( kondenzáció) és rezgés ( cső hangszigtelés) védelmére használható szigetelő szalag.

  • M. Mousstik Pell: rothadásálló EPDM rezgécsillapító, kondenzáció elleni, szélturbina és napelem eljárásokhoz, hűtéstechnikai rendszeerekhez szigetelő szalag. 
  • M. SIl CR 201: hangszigetelő, hőszigetelő és páralecsapódásgátló termék a csőrendszerek csövei esetében. Általában rugalmas elasztomer zárórétegből álló ürítőoszlopok hangszigetelésére. Microsoft Office Translator
    Kondenzációgátló termék általában csatornarendszerek és rugalmas elasztomer gátból álló leeresztő oszlopok akusztikailag és hőszigetelő csöveihez egyik oldalán kémiailag térhálósított polietilén habréteggel borított, karcálló felülettel, másrészt térhálósított polietilén habréteggel borítva fizikailag, 6 mm vastag. Hangszigetelési együttható Rw = 27 dB
  • Tecsound Tube: Rezgéscsillapító szigetelő, csövek hangszigetelésére.
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.