Blog
Hogyan lehet szigetelni a szomszéddal határos falat?
A különböző típusú ingatlanok, eltérő hanggátlású falakkal rendelkeznek. A különböző hangokat eltérő módon lehet szigetelni. Számos terméket lehet alkalmazni hangszigetelésre, de ha hatékony megoldást szeretnénk érdemes szakemberekhez fordulni.
Tetőtéri szigetelés készítése
Tetőtereknél visszatérő probléma, hogy a néhány éve elkészült szigetelés kevésnek bizonyul és az addigi hatékonyság megváltozik, kiegészítésre szorul.
Kazánhang zavaró zúgásának megszüntetése
A lakások és családi házak esetében sokszor a hely szűke miatt a kazán felrakása olyan vékony válaszfalra kerül, ami miatt az üzemeléskor keletkező hangok a benn lakók számára zavaróak lesznek.
Aljzatbeton dübögés megelőzése
Az aljzatbeton előkészítésekor már lehet előre gondolni a dübögés/ a járás okozta rezgések problémájával. Ma már a professzionális hangszigetelési anyagok között szerepelnek a födémek készítésekor alkalmazható megszakító szigetelések.
Hő és hangszigetelő kőzetgyapot helyettesítő panelek gipszkarton falakba
a védőöltözetet nem igénylő kőzetgyapot helyettesítő anyagok is többféle sűrűségben és vastagságban készülnek. Hatékonyságot tekintve kevesebb vastagságra és sűrűségre van szükség belőlük mint eddig ismert szigetelőanyagokból, nem érzékenyek a nedvességre és nem porladnak el, ezáltal a gipszkarton falak és mennyezetek esetén hatékony hő és hangszigetelés készíthető
Budapesti belvárosi lakások esetén a redőnytok gyenge pontnak számít
A redőnytok legyen az régi vagy új, mindig gyengíti a falak hő és hangszigetelő tulajdonságát. Mindenképp kiegészítésre szokott szorulni.
Hőszivattyú hangjának csillapítása társasház tetején
Frekventált helyen lévő műemléki épület tetejére ráépítéshez alkalmazott ipari hőszivattyú készülékekhez készítettünk hangelnyelő megoldást
Panellakás padló hangszigetelése
Nem lehetetlen a panel lakást sem hangszigetelni. Első lakását vásárló fiatal hölgy nyugodt otthonra vágyott. Bár, tisztában volt a panel lakások határaival, de egy ponton túl már a segítségünket kérte.
Testhangok komplex hangszigetelés készítése gyerekszobába
A régebbi építésű ingatlanok átépítésekor, új funkciójú helyiségek kialakításakor sok kihívásos feladatot kell megoldani. Gyerekszoba szomszéddal határos falán mennyezeten átívelő betongerenda miatti áthallás, valamint a mellette lévő fal túloldalán lévő szomszédos lakás mellékhelyiségének zavaró áthallási problémáját kellett megoldanunk.
Irodai falak utólagos hangszigetelés kiegészítése
Minőségi, újépítésű irodáihoz egy édesipari világmárka kereste meg cégünket, hogy az irodák közötti zavaró áthallásokat megszüntessük.
Zajcsillapítás nyílt térben
Baffle hangelnyelő rendszer készítése egyedi kivitelezésben PET palackból, csarnokon belüli zajcsillapítási feladatra
Zajcsillapítás Óvodában
Református Óvodai zajcsillapítás készült egyedi PET palackokból készült hangelnyelő megoldással. Csoportszobák és nagy belmagasságú folyosórész különleges építészeti megoldásokkal
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.