B2B megoldások

B2B megoldások

Hangszigetelési és zajcsillapító feladatok széles körére kínálunk professzionális műszaki háttérrel, nemzetközi minősítésekkel rendelkező hatékony megoldásokat.

Stratégiai partnereink akusztikai szakértők, számos szakmai szervezetek és saját laboratóriummal is rendelkező akusztikai anyagokat készítő gyártók, professzionális kivitelezők. Ezáltal tudunk biztos műszaki hátteret biztosítani a ránk bízott feladatok megoldásában. 

Több éves szakmai hátterünkkel az akusztikai problémák széles körében segítettünk. 

 

Számos tapasztalattal rendelkezünk iroda, üzem, raktár stb helyiségek közötti hangszigetelésben, melyhez alkalmazzuk mind a finn HALLTEX paneleket, valamint egyéb kiegészítő termékeket, akár kőzetgyapot helyettesítőkkel, hangszigetelt szerelvénydobozokkal a mégjobb hatásfokért. 

Cégünkkel számos esetben megoldást tudunk kínálni a hangszigetelésen túl, a helyiségek visszhang illetve zajcsillapítás feladataira. Melyek a nagy területű, modern irodák vagy középületek, esetleg gyárak/ üzemek esetén is fokozott igénnyel bírhatnak. A teremakusztika feladatokat jellemzőleg akusztikai szakértők tervei és mérései alapján készítjük. Vállaljuk belföld és külföldi akusztikai feladatokban történő B2b megoldásokat. 

Akusztikai tapasztalataink mind beltéri, mind kültéri megoldásokat tartalmaznak, gyárak/ üzemek esetén, de vendéglátóegységek, vagy iroda és középület részére is készültek számos megoldások. Számos esetben saját kivitelezésű visszhangcsilapítás történt nagy illetve rendkívül zajos, vagy jelentős visszhanggal rendelkező irodák, óvódák/ iskolák üzemek esetében. SZÍVESEN SEGÍTÜNK AZ ÚJABB FELADATOK MEGOLDÁSÁBAN!

Dübögés, erős hangerő, valamint mély hangok, géphangok rezgéscsillapítás feladatokra vagy kombinált szigetelésnek is számos speciális anyagot alkalmazunk.

Termékeink a hangszigetelési illetve hangelnyelési tulajdonságaikon felül egyéb területeken is kiemelkedő tulajdonságúak: szigeteléstechnika terén a nedvesség/ pára ellen, vagy hűtéstechnika esetében, de kiváló hőszigetelő tulajdonsága van több terméknek energetika - napelem telepítés- elktronikai szigetelés, kondenzáció stb.

 Széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk lakosság részére készített hangszigetelési és zajcsillapítási feladatokban melyekre: természetes és újrahasznosított alapanyagú termékeket egyaránt alkalmazunk a jobb hatékonyság érdekében. Mind panel lakások esetében, de ikerházak, vagy könnyűszerkezetetes házak illetve a nagyon elterjedt gipszkarton rendszerek utólagos hangszigetelésében és hőszigetelésében és azok javításában. 

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.