Akusztikai mérés

Akusztikai mérés

 

Kedves Érdeklődő,

vannak szituációk melyek esetén kizárólag akusztikai mérés/ szakvélemény alapján érdemes/ lehetséges akusztikai javítást végezni.

Ezekről kérjük érdeklődjün irodánkban: Iroda - (zajstop.hu). Mind hangszigetelési, mind azjcsillapítási feladatokban beltéren és kültéren is érdemes akusztikai mérést készíttetni

Az akusztikai méréseket független, épületakusztikára szakosodott szakmérnök végzi, külön díj ellenében. A méréshez szükséges biztosítani bejutást a fal vagy födém másik oldalán lévő helységbe is. A mérésekről jegyzőkönyv készül, melyet a szakértő továbbítja a mérések utáni szakvéleménnyel és megoldási javaslattal együtt a megrendelő részére.

Az akusztikai mérés indokolt lehet:

  • a problémák felderítésére amikor kevés vagy egyáltalán nincsen információ a szerkezetről - így tudomás lehet szerezni a helyi adottságokról és körülményekről-.
  • különböző gépészeti hangok esetén - számos gép esetén nemcsak a hang erőssége, de annak frekvenciája is problémát okozhat, sőt a beépítés módja is-.
  • amikor bizonyítani kell hogy az előírt határértekek teljesülnek-e - akár társasházzal szemben, szomszéd felé, vagy egyéb igazságügyi szervekhez.

 

A szakértő helyszíni mérése után rövid időn belül a mérési eredmények alapján készül a szakvélemény. Amennyiben megtisztelik cégünket és javaslatot kérnek a megoldásra, a szekértővel konzultálva tesz javaslatot a kivitelezésre, melyet továbbítjunk az ön részére.

Célunk mindig a leghatékonyabb megoldást javasolni, a legkevesebb anyagvastagsággal, minél gazdaságosabban. 

Kérje akusztikai vizsgálathoz a szakértő elérhetőségét: Iroda: https://zajstop.hu/kapcsolat

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres.